Sposób przygotowania

Łososia wyciągamy z paczki i kroimy na średniej wielkości kwadraciki (wielkość oczywiście wg uznania). Cytrynę sparzmy i kroimy w cienkie talarki, czereśnie przekrawamy na połówki pozbywając się pestek. Na talerzyku po zewnętrznej stronie układamy plasterki cytryny, w środku wypełniamy łososiem z dodatkiem gałązek koperku. Na każdym plasterku cytrynki układamy po pół wisienki. Podajemy schłodzone.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wyglada apetycznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    uwielbiam łososia
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smakowita kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ależ fajna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !