Sposób przygotowania

Do zrobienia tej galaretki wybieramy oranżadę w butelce bezbarwną . Oranżadę podgrzewamy . W szklance w gorącej wodzie ok 4 łyżki rozpuszczamy żelatynę . Gdy jest dobrze rozpuszczona wlewamy ją do ciepłej oranżady .Mieszamy . Do foremek wkładamy poziomki i zalewamy galaretka wstawiamy do zastygnięcia

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po co podgrzewać oranżadę jeśli za chwilę mamy ją schładzać a żelatyna rozpuszczona jest oddzielnie, w wodzie?
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !