Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Makaron gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie z łyżką oliwy. Szpinak rozdrobniony rozmrażamy i dodajemy ok 1 łyżki masła.


Komentarze

  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    zielone i pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wczoraj zrobiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    Pyszne szybkie danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo smaczne jedzonko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Zapowiada się pyszny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszności,zjadłabym,uwielbiam szpinak
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam moje smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !