Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

1.Z papryki odetnij wierzch, usuń gniazda nasienne.
2.Kaszę jaglaną ugotuj według przepisu na opakowaniu.
3.Marchewkę zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
4.Cebule pokrój w kostkę i usmaż na patelni. Do cebuli dodaj mięso
mielone, marchewkę ,przyprawy.
5. Chwilę podsmaż a następnie dodaj pomidory pokrojone w kostkę.
6.Duś pod przykryciem około 10 minut.


Komentarze

  • 1
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    muszę wypruwać faszerowanie kaszą :)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    no i kolejne danie którego nie robiłam ( nie nadziewałam kaszą papryk )
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pycha!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bardzo interesujący farsz. Połączenie kaszy jaglanej, mięsa i warzyw musi smakować znakomicie. pomysł wart wyróżnienia.
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    smaczne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    kolorowe, smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !