Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki obrać i ugotować. Zemleć je wraz z białym serem, a następnie połączyć z mąką, jajkiem i solą. W zalezności od tego czy zamierzamy podać pierogi na słodko czy slono dosypujemy mniej lub więcej soli. Składniki wyrobić na gładkie ciasto.


Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja robię z sera,ale bez ziemniaków.Ale może następnym razem spróbuję z Twojego przepisu,bo leniwe wszyscy bardzo lubimy.
  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    ja robię takie, pycha!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    Właśnie takie z ziemniakami robi moja mama, a z necie wiekszosc jest bez. Ale polecam.
  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    muszę kidyś zrobic fajnie wyglądają
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za leniwymi mniej przepadam. u mnie królują z mięsnym farszem
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    tez je lubię .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pacpaw ja tez z miesnym
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    robilam miesny sos pierwszy raz do takich pierogow i bardzo mi posmakowalo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    leniwe pierogi zawsze najlepsze
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rzadko je robię ale bardzo lubię :P)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !