Sposób przygotowania

W blenderze miksujemy jajka z cukrem. Mleko zagotować. Dodać gorące mleko do jajek. Na koniec wlać spirytus i wymieszać. Rozlać do butelek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    uwielbiam ajerkoniak i myślalam, że jakiś bardziej pracochłonny jest. a można wiedzieć, ile z tych proporcji go wychodzi?
  • 4
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też robię ajerkoniak najlepszy domowej roboty
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    z tej porcji 0,75
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    no proszę "jajcówa" ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !