Sposób przygotowania

Kolby cykorii podzielić na liście odkrawając u nasady głąba.Pokroić je na drobne kawałki i dać do miski.Z oleju, soku z cytryny, cukru i reszty przypraw sporządzić zalewę. Zalać nią cykorie i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię surówki.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczna surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo aromatyczna surówka
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatna i aromatyczna
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !