Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kapustę pekińską dość drobno szatkujemy, paprykę i pomidora kroimy w paseczki, szczypiorek siekamy na drobno. Mięso dokładnie myjemy, osuszamy i oczyszczamy z błonek, a następnie kroimy w kosteczkę. Na patelni rozgrzewamy oliwę, kiedy jest mocno nagrzana wrzucamy kurczaka, smażymy na dużym ogniu około 1 minuty aby się pory pozamykały. Przyprawiamy solą, pieprzem, papryką, podpiekamy, aż mięsko się zarumieni.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    porcyjka na kolację czemu nie
  • 0
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    mniam, to jest to co lubię!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !