Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Ścinamy spód, aby był równo i aby jajka stały. Kapelusze można wymyślać bardzo różne: jeden jest z papryki, drugi z pomidora, a trzeci to kawałek jajka otoczony w papryce słodkiej. Kropki robimy z majonezu, albo chrzanu, co kto lubi do jajek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla dzieci niejadków super...
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    pomysłowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    słodkie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moja babcie takie robiła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    moja babcie takie robiła :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Ładnie to wygląda :)
  • 0
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    fajne te grzybki idealne do dekoracji zimnej płyty :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magula

    Masz rację Konczi, dekoracyjne sa bardzo ;-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !