Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Cebulę kroimy w piórka, na dużej patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy cebulę, którą należy zeszklić, kiedy jest już zeszklona dodajemy pokrojoną kapustę kiszoną, posypujemy bazylią, majerankiem i dusimy aż zmięknie (kapustę nie odsączamy) zajmuje to około 15 minut W tym czasie przygotowujemy farsz na pyszne klopsiki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie dobre jedzonko...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    -Natka-

    wyglądają rewelacyjnie! już mi ślinka cieknie na ich widok
  • 3
    original
    Opublikowano

    Magula

    apetycznie wyglądają te klopsiki
  • 3
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    fajny pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    gibli

    pychotka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    margaret

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !