Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Drożdże rozrobić z letnią wodą i szczyptą cukru, dodać do mąki, wsypać sól oraz dwie łyżki oliwy i dokładnie wyrabiać ciasto przez kilka minut. Odstawić na około godzinę do wyrośnięcia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    chętnie bym taką bułeczkę zjadła :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    świetne bułeczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    niezły pomysł, i jak ładnie wyrosły z tym dodatkiem kapuścianym
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    tak bratowa bardzo zachwalala :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i barszczyk koniecznie do tych bułeczek..
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo apetyczne bułeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !