Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

cukinię płuczemy,kroimy w kawałki, i ścieramy na tarce, najlepiej rmłoda cukinia, wtedy nadaje się cała, ewentualnie dużą ( ja taką dysponowałąm) wydrążamy . Ja scieram ze skóką, łądniej wtedy placuszki wyglądają. ścieramy na tarce na oczkach do zupy jak się sciera np. ogórki czy marchew. ser ścieramy na tarce, najlepiej mieć w kostce, ja akurat miałam w plasterkach.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne placuszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna wersja placków...
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    :) z młodziutkiej cukinii najlepsze
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ekstra placuszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !