Sposób przygotowania

Do garnka wodą wkładamy pokrojona marchewkę ,starta pietruszkę i obrana pokrojoną na pół fasolkę szparagową .Lekko solimy i gotujemy aż fasolka będzie pół miękka. Dolewamy bulion warzywny -zagotowujemy . Dodajemy makaron . Doprawiamy przyprawa w płynie i gotujemy ,aż makaron będzie ugotowany . Następnie zaciągamy śmietana . Doprawiamy pieprzem i solą . Posypujemy posiekanym koperkiem .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    świetna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !