Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Farsz; Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle. Ugotowane ziemniaki dokładnie ubić tłuczkiem lub przecisnąć przez praskę, ostudzić. Wsypać do miski, dodać pokruszony ser twarogowy, połowę podsmażonej cebuli, szczypior i miętę. Przyprawić do smaku solą i pieprzem, dokładnie wymieszać


Komentarze

  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ale świetne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna porcja na tym talerzu :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmniam mniam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    Mięta może być bardzo fajnym akcentem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow co za połączenie takich jeszcze nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !