Sposób przygotowania

Uwielbiam czerwoną porzeczkę, tylko jak tu zrobić by syn (3 lata) też ze smakiem ją zjadł?;-) Mam pomysł! Udało się! Pił i chciał dokładkę:-)

na 3 porcje
- 1 szklanka czerwonej porzeczki (obranej)
- 2 szklanki maślanki
- 2 łyżki cukru
- 8 kostek nadziewanej truskawkowej czekolady
- 1 listek mięty

Mój niesamowity blender poradził sobie z twardą czekoladą nawet, uwielbiam go! Więc wszystko wlewamy do wysokiego naczynia i traktujemy blenderem ręcznym. Podawaj schłodzone.

Pyszne orzeźwienie!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !