Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Dwie łyżki maki wymieszać z połową wody oraz drożdżami i zrobić zaczyn, odstawic w cieple miejsce na kilka minut pod przykryciem. Gdy zaczyn wyrośnie dodać do niego pozostałą wode i mąkę oraz 1 łyżkę oliwy z oliwek, ok. 1/2 płaskiej łyżeczki soli, bazylię i oregano. Wyrobic ciasto i odstawić aby wyrosło na ok. 40 minut.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Fajna,niedroga przegryzka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ciekawe
  • 2
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    uwielbiam takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    wygląda bardzo smakowiecie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie robiłem jeszcze focaccio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    jest pyszne sprobuj :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !