Sposób przygotowania

DUŻY TALERZ: Parówki drobiowe typu hot-dog pokroić na pół. Ciasto francuskie rozłożyć , podzielić na porcje i zawijać. Zapiekać w piekarniku 20 minut w temp 180 stopni. Bagietkę lub chleb ( ja użyłam chleba okrągłego) pokroić w kromki. Każdą posmarować dość grubą warstwą serka philadelphia i ułożyć po kawałku łososia wędzonego. Kromki przekroić na pół. Ser brie pokroić w trójkąty. Paprykę czerwoną oczyścić z pestek i pokroić w paski. Pomidory koktajlowe opłukać i osuszyć. wszystkie składniki ułożyć na talerzu. MAŁY TALERZ: Pieczarki konserwowe , ogórki i paprykę odsączyć z zalewy. Ogórki pokroić w plastry, paprykę w paski. Buraczki jeżeli są całe zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Wszystkie warzywa ułożyć w szklanych naczyniach. Smacznego:)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo śliczna przekąska ! Jaka smaczna ! MNIAM!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajnie to wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ślicznie wygląda a na nim wszystko to, co uwielbiam :)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    aż się proszą by je zjeść :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    swietnie wygladaje te przekaski

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !