Sposób przygotowania

1. Cukier,kakao,margarynę i wodę zagotowac.Blachę prostokątną wyłożyc herbatnikami,a resztę zemlec.
2. Przygotowujemy galaretkę wg przepisu na opakowaniu.Do przestudzonej masy dodac dżem,aromat i zemlone ciastka.Wymieszac.
3. Masę rozprowadzamy na herbatnikach,po wierzchu posypac rodzynkami i polewamy nieco przestygniętą galaretką.Wsawic do lodówki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Świetny przepis:) Trzeba będzie wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    BARDZO DOBRY PRZEPIS
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !