Sposób przygotowania

Piersi dzielimy na mniejsze kawałki. Solimy i pieprzymy, po czym zalewamy mlekiem i odstawiamy na godzinę do lodówki. Następnie przekładamy na sitko. Odsączone panierujemy w panierce. Smażymy na patelni na chrupko

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    eleganckie mięsne danie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ładnie wygląda,na pewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chętnie wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chętnie wypróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dominika30

    świetnie wyglądają, musze spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wokalista

    fajny przepis, polecam !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !