Sposób przygotowania

Ryż gotujemy do miękkości wedlug zaleceń na opakowaniu. przyprawiamy solą, pieprzem, gałką muszkatolową. Przerzucamy do miski, dodajemy kilka lyżek mąki, oliwy z oliwek, koperek. Mieszamy wszystko i formujemy kotleciki. Smażymy na oleju na złoty kolor. Rewelacyjnie smakuje z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    musi byc pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię takie kotlety.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 0
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Fajne takie kotlety :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !