Sposób przygotowania

Kalafiora myjemy, dzielimy na różyczki i wkładamy do słoików. Do kazdego słika władamy liść laurowy, 3 iarenka ziela angielsiego, 3 ziarna pieprzu, 1/2łyżeczki gorczycy, ząbk czosnku, 2łyżki oleju.Przygotowujemy zalewę: z wody, octu,sli i cukru, zalewamy. Pasteryzujemy 10 minut

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    swietny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    Konserwowy kalafior...ciekawe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    ciekawa propozycja, muszę wypróbować nigdy nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Nigdy nie robiłam, może skorzystam z przepisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !