Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mąkę dodać do bułki tartej. Wsypać kucharek i wymieszać dokładnie.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie rybki zawsze zjem i na ciepło i zimno...
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    mniam świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    najlepsza !!! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetycznie usmażona ryba, taka jak lubię.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    musi być pyszna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam ryby.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !