Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z jakiem i cukrem na gładką masę, dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem, dokładnie wymieszać.

Czereśnie umyć i wydrylować. Do formy wlać 3/4 ciasta, ułożyć czereśnie i na koniec pomazać je pozostałym ciastem. Piec 40 minut w 185 stopniach. Można podawać z lodami, bądź posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne i pyszne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszne to ciasto!;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eliza135

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !