Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Arkusz ciasta francuskiego dzielimy na dowolną ilość kwadratów. W każdym z nich odcinamy brzegi na wzór ramy, zachowując nieprzecięte kawałki środków boków. Rogi zawijamy do środka, delikatnie przyciskając, by się zlepiły.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacyjnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne tak jak wyglądają to tak samo smakują,rewelacja !
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    te ciasteczka mają jakąś dziwną nazwę - pochodzą chyba z Finlandii ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !