Sposób przygotowania

Porcję rosołową zalać wodą i zagotować, po zszumowaniu dodać wyczyszczoną marchew, pietruszkę, por, seler i cebulę. Dodać sól, pieprz oraz delikat i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie. Następnie wyjąć warzywa, a rosół podawać z ugotowanym makaronem, pokrojoną w kostkę ugotowaną marchewką i posypując odrobiną posiekanej natki pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    teraz to nabrałem ochoty na rosół
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !