Sposób przygotowania

Wodę zagotować. Marchewkę pokroić w półplasterki a cebulę w kosteczkę. Dodać z kością do wody. posolić. Ziemniaki obrać z mundurków. Pokroić każdy na 4-6 części (kostka). Dodać do wody z kością. Całość zagotować aż będą miękkie ziemniaki. Dodać pokrojony drobno koperek. Dodać przyprawę kucharek. Zatrzepać śmietaną: śmietanę wymieszać z odrobiną wywaru. Gdy będzie się gotować wywar zalać go śmietaną. Pomieszać chwilę. Gdy się zagotuje dodać pokrojoną drobno pietruszkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    niedozywiona

    fajne i proste, a że koperkowe to smaczne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    no proszę i nową pyszną zupkę można zjeść
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Jeszcze takiej zupki nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fajna
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smaczna
  • 0
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !