Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciasto: miękką margarynę ucieramy z cukrem na puch. Następnie dodajemy żóltka, cały czas ucierając.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    super przepis
  • 0
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    pyszny placek
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Zapisuję w swojej księdze przepis.Podoba mi się to ciasto.Nie piekłam podobnego.Mam pytanko co do budyniu.Czy ma być z cukrem czy bez?
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    ja użyłam z cukrem. A ciasto jest pyszne, wygląda jak sernik, ale jest bardziej puszyste i lekkie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !