Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Biszkopt : Białka ubić na sztywną pianę, podczas ubijania stopniowo dosypywać cukry. Połączyć delikatnie z żółtkami. Delikatnie wymieszać z mąkami i proszkiem do pieczenia . Gotową masę przekładamy do wysmarowanej margaryną tortownicy . Pieczemy w temp: 160 stopni około 30 minut . Po upieczeniu studzimy i przekrajmy na 2 lub 3 części zależy od wielkości biszkoptu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    śłiczniutki
  • 1
    th23
    Opublikowano

    ttrytka

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Torcik marzenie. Bardzo smakowicie wygląda.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    wyglada bajecznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    pyszny;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wygląda przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super torcik,pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !