Sposób przygotowania

Ciasto rozkładamy na wilgotnej ściereczce i smarujemy miękkim masełkiem. Cukier mielimy na cukier puder. Przygotowane orzechy mielimy i mieszamy z bułką tartą. Rozkładamy na cieście posmarowanym masłem. Na to rozkładamy umyte i osuszone jagody i posypujemy cukrem pudrem. Bardzo delikatnie zwijamy w rulonik. Z wierzchu smarujemy masłem i dajemy na wysmarowaną blaszkę i pieczemy w nagrzanym piekarniku ok. 35 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    aż chce się jeść:))
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    poproszę kawałeczek, bo juz mi slinka cieknie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam takie ciasta
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne - z jagodami to rarytas
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pychota
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    z utęsknieniem czekam na jagody
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniałe ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ale pychotka :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szkoda że nie podajesz przepisu na ciasto, bo z jagodami to może być smaczna
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !