Sposób przygotowania

Rukolę umyć i odsączyć w wirówce do sałaty - dosuszyć ręcznikiem papierowym.
Jajka wbić do wysokiego naczynia, dodać musztardę i jak najdrobniej posiekaną rukolę.
Miksować, aż powstanie zielona jednolita masa.
Dodać oliwę i miksować do uzyskania gęstej emulsji.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    majeczkamp

    dobre !
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !