Sposób przygotowania

Kurczaka podałam z frytkami i sosem słodko kwaśnym typu Tao Tao. Wyszło przepysznie :-)

Kurczaka oczyszczamy i kroimy na pół. W miseczce łączymy musztardę z mlekiem.
Warzywa ścieramy na tarce i podduszamy chwilę na maśle, przekładamy na drugi talerzyk.

Filety oprószamy solą i pieprzem, maczamy jedną stronę w musztardzie, a następnie przykładamy mocno do warzyw.

Układamy na blaszce i zapiekamy w 190' ok. 30 minut.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie ! W warzywkach są najlepsze :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !