Sposób przygotowania

Makaron spaghetti gotujemy według przepisu na opakowaniu w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odcedzamy na sicie. Pora kroimy w plasterki i podsmażamy na masełku .Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki . Bób gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej . Po ugotowaniu obieramy z łupiny . Bakłażana kroimy w półplasterki solimy odstawiamy na 10 min . Następnie myjemy go i dodajemy na patelnie z porem i pieczarkami . Mieszamy i dalej podsmażamy . Dodajemy ugotowany makaron i bób . Mieszamy .doprawiamy przyprawa uniwersalną . Podajemy posypane startym zółtym serem

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Polecam na obiad
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    wygląda pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !