Składniki:
makaron | 200 gram, rigatoni |
masło | 20 gram |
oliwa | 2 łyżeczki |
szałwia | 1 łyżka liści |
ricotta | 150 gram |
parmezan starty | 1/3 szklanki |
ser pleśniowy | 100 gram, pokruszonego |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
makaron | 200 gram, rigatoni |
masło | 20 gram |
oliwa | 2 łyżeczki |
szałwia | 1 łyżka liści |
ricotta | 150 gram |
parmezan starty | 1/3 szklanki |
ser pleśniowy | 100 gram, pokruszonego |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: