Sposób przygotowania

Zeszklić na oliwię drobno posiekaną cebulę. Dodać zmiażdżony czosnek- podsmażyć. Posolić. Dołożyć tuńczyka( ja dodaje razem z olejem)i przyprawić bazylia oraz oregano. Dusić razem kilka minut a potem dodać przecier i pomidory.
Sos gotować 10-15 minut aby zgęstniał.
Makaron ugotować al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Odcedzone spaghetti polewać sosem, potrzepać parmezanem i dekorować świeżą bazylią . Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rzadko spotykane a szkoda bo bardzo smaczne spaghetti

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !