Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ciastka maślane wkładamy do woreczka foliowego i dokładnie rozgniatamy wałkiem do ciasta lub rozdrabniamy na pył w blenderze. Rozpuszczamy masło, dodajemy połamaną czekoladę i podgrzewamy do czasu aż czekolada cała się rozpuści. Wsypujemy pokruszone herbatniki, dokładnie mieszamy. Masą wylepiamy dno formy do tarty. Formę wkładamy do lodówki na 30 minut.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    skusiłabym się na pewno:)pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika58

    wygląda pysznie
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wygląda wspaniale! Już nie mogę się doczekać sezonu truskawkowego! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !