Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Z udek usuwamy kości, uważając aby za bardzo nie naciąć skóry. Można oczywiście kupić udka już wyluzowane, ale skóra w nich z reguły jest w strzępach, dlatego ich nie polecam.


Komentarze

  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ale mi ochoty narobilaś! Ta godzina, a ja mam taką ochote na te specjały :) Nawet dobrze, że przez Internet nie da się próbować, bo źle by to podziałało na moją dietę :):)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Michaś

    pycha
  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    uwielbiam taką kaszę:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !