Sposób przygotowania

Wykonanie;
kalarepę i marchewkę zetrzeć na tarce , pietruszkę drobno posiekać, wszystko razem wymieszać z jajkiem dodać bułkę tartą i przyprawy uformować kotleciki wkładając do środka ser pleśniowy, dokładnie zakleić obtoczyć w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    elka4621

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ooo masakra ! To JEST PYSZNE!!! ZROBIĘ TE KOTLECIKI KONIECZNIE! Wszystko co uwielbiam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !