Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ugotować gęsty budyń,z 1,2l mleka na 4 opakowania.Budyń odstawić do ostygnięcia


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    halina55

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne
  • 4
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    kriko

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubie takie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    apetyczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    lara

    bardzo fajne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    smaczne)))
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.
  • 0
    sitemodels6
    Opublikowano

    Donia2022

    Witam Na początku, chciałam zaznaczyć, że Pani przepis jest niedopracowany i ma pewne braki, a mianowicie: nie jest napisane czy blachę przed włożeniem ciasta, należy wysmarować tłuszczem czy też nie - a jest to bardzo istotna informacja dla początkujących. Nie ma wspomniane czy ciasto zagniata się ze wszystkich składników na raz, czy dodaje się je stopniowo. Nie zauważyłam także informacji o tym, jakiej średnicy powinna być blacha do pieczenia. Trzeba pamiętać, że blat i wierzch ciasta należy odrobinę opruszyć mąką, inaczej lepi się ono do stolnicy oraz wałka. W przepisie nie dodała Pani, czy należy ustawić grzałkę "góra-dół", termoobieg czy sama góra bądź dół. Na koniec powtórzę, iż Pani przepis jest niedopracowany i są trudności z jakiego odtworzeniem, a także interpretacją pewnych szczegółów, co bardzo utrudnia wykonanie wyżej wymienionego ciasta. Niestety, nie polecam początkującym miłośnikom ciast.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !