Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z papieru do pieczenia SAGA wycinamy kwadraty o wielkości 30 cm x 30 cm.
Gruszki myjemy i wycieramy. W cenralnym punkcie każdego z kwadratów papieru kładziemy plaster cytryny. Na nim ustawiamy pionowo gruszkę. Wokół każdej gruszki sypiemy po łyżce cukru.

Laski wanilii przecinamy wzdłuż na pół. Każdą taką połówkę przecinamy na dwie części. Kładziemy obok każdej gruszki po dwa kawałki waniiliowej laski.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    pysznie wyglada ta gruszka :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    en papillote;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    do tej pory takie gruszki widziałem tylko w restauracjach

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !