Sposób przygotowania

Jajka należy umyć pod ciepłą wodą . Jajka kolejno wybijamy do miseczki . Na patelni rozpuszczamy masło . Wlewamy z miseczki na patelnie jajka . Lekko solimy dodajemy posiekany szczypiorek i smażymy delikatnie mieszając az się jajka zetną do takiej konsystencji jaką lubimy. Wykładamy jajecznicę na talerzyk, posypujemy resztą szczypiorku. Podajemy z pieczywem . Jajecznice można zrobić z większej ilości jajek zwiekszając równiez ilośc masła i szczypiorku . Smacznego .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na śniadanie extra...
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    najlepsza !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    idealna na śniadanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    uwielbiam taką jajecznicę :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    jedna z ulubionych wersji
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !