Sposób przygotowania

OGÓRKI I CEBULĘ OBIERAMY I KROIMY W PÓŁPLASTERKI I PÓŁKRĄŻKI. POSYPUJEMY KOPERKIEM I DOBRZE SOLIMY . ODSTAWIAMY NA OKOŁO JEDNĄ GODZINĘ. WODĘ WSTAWIAMY W GARNKU DO LODÓWKI NAJLEPEIJ RANO. DO SCHŁODZONEJ WODY DODAJEMY PRZYGOTOWANE OGÓRKI Z CEBULĄ I KOPERKIEM. WSZYSTKO DOKŁĄDNIE MIESZAMY. W KUBKU ROZRABIAMY ŚMIETANĘZ WODĄ Z CHŁODNIKA I DODAJEMY DOBRZE ROZMIESZANĄ DO CHŁODNIKA. GOTOWY CHŁODNIK DOBRZE MIESZAMY I PODAJEMY NP Z MŁODYMI ZIEMNIAKAMI.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    mmmm fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    oooo takie chłodniczki uwielbiam jeszcze do tego ogórkowy to już w ogóle przepyszny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    najlepszy na upalne dni
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Botwinka

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !