Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Do miski robota z nożami do siekania wsypujemy mąkę i dodajemy wszystkie składniki na ciasto.
Siekamy składniki aż się zrobi kruszonka.
Ciasto wyjmujemy na blat lub stolnicę, szybko zbijamy w kulę, zawijamy w folię spożywczą i wkładamy do lodówki na 20 minut.
Po upływie tego czasu wyjmujemy ciasto, przygotowujemy foremki do babeczek.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ankha

    Jakie fajne "shrekowe" babeczki:) aż miło popatrzeć
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    piękne i apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    piękne!!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Oj, zjadłoby się chętnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ekstra;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Od razu widać, że Ewa nabyła barwniki:), a babeczki super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Piękne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !