Sposób przygotowania

Ogórki umyj,możesz obrać,przekrój wzdłuż na połowę.Łyżeczką wydrąż miąższ z nasionkami.Cytrynę wyszoruj,sparz wrzątkiem,otrzyj z niej skórkę.Cebulę obierz,pokrój w małą kostkę.Do twarogu dodaj śmietanę,rozmieszaj widelcem.Połącz z cebulą,mozesz też dodać wydrązony posiekany miąższ.Dopraw do smaku solą i pieprzem.Przygotowanym twarożkiem napełnij połówki ogórka,posyp skórką z cytryny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudia879

    uwielbiam to
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    śniadanko super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !