Sposób przygotowania

Margarynę utrzeć z cukrem i jajami, dodać stopniowo wszystkie składniki. Utarte ciasto wlać na przygotowaną blachę i piec w średniej temperaturze ok 20-30 minut.
Wykończenie kremu.
Masło utrzeć z cukrem pudrem, powoli dolewać śmietanę, ciągle ucierać aż do uzyskania jednolitej masy.
Wykończenie masy.
Masło rozpuścić z mlekiem, cukrem i kakao. Wymieszac i zagotować. Polewę przestudzić. Ostudzone ciasto przekroić na dwie części, przełożyć kremem, pozostawić część kremu. Polać ciasto polewą i udekorować resztą kremu.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    uwielbiam takie ciasta:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    as28

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !