Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ciasto francuskie rozwijamy i kroimy na dwie równe części. Każdą z nich w 2/3 smarujemy przecierem i posypujemy obficie przyprawami.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    może byc smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    ja robię z boczkiem lub salami, pyszności przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    nie pomyślałam o dodatku mięsnym, ale faktycznie musi być fajne, następnym razem :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo smakowicie się zapowiadają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !