Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasza gryczana 30 dag
ser camembert 250 g
mięso mielone 20
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
olej do smażenia
cebula biała 2
papryka 5

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Kaszę gryczaną gotujemy w lekko osolonej wodzie, na sypko. Cebule obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju. Dodajemy mięso mielone i razem z cebulką podsmażamy. Łączymy ugotowaną kaszę z mięsem i cebulą. Serek camembert kroimy w kostkę dodajemy do pozostałych składników. Na koniec doprawiamy pieprzem ziołowym i kucharkiem do smaku.Farsz dokładnie mieszamy. Papryki przekrawamy na pół, wyjmujemy środki. Przygotowanym farszem nadziewamy papryki. Zapiekamy w temperaturze 170stopni przez 20min. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wlicka 05.03.2013 10:06
mmm ciekawe :)
agnieszka214 29.06.2012 07:46
uwielbiam
Andysz 24.06.2012 16:12
bardzo ciekawy przepis;)
elka4621 23.06.2012 20:48
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak