Sposób przygotowania

Na suchej patelni usmażyć mięso mielone, dodać przyprawy, listki lubczyku, peperoncino i zalać wodą.
Dusić kilka minut pod przykryciem - wlać pomidory z zalewą, dodać pokrojony drobno szczypiorek.
Dusić bez pokrywki, aż wszystkie składniki zmiękną.
Gotowy sos zagęścić mąką ziemniaczaną.
Ser pokroić jak najdrobniej lub grubo utrzeć i wsypać do gorącego sosu - wymieszać.
W międzyczasie ugotować al dente spaghetti, odcedzić i natychmiast podawać polewając sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    extra
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam wszystkich do przejrzenia mojej księgi przepisów - z pewnością każdy smakosz znajdzie w niej coś smacznego dla siebie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !