Sposób przygotowania

Składniki ciasta zagnieśc i wyłożyc na blaszkę.
MASA SEROWA: Zmiksowac margarynę dodac jajka i cukier następnie twaróg i rozpuszczone w mleku budynie. Dalej miksowac i wylac na ciasto. Piec w temperaturze 170 stopni C, do momentu aż wierzch się zetnie. Następnie udekorowac dżemem morelowym, np. w paseczki w skos i dalej piec. Razem piec ok. godz.
SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ależ apetyczny !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    pysznie:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !