Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Chleb namoczyć w wodzie z dodatkiem octu (ok.15 minut) , odcisnąć i pokruszyć do miski.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pycha
  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ciekawa potrawa. Z chęcią bym posmakowała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Jestem ciekawa jak smakuje ta potrawa. Zaintrygował mnie przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    rewelacja, na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ja też ,z chęcią bym spróbował
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smaczne
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny przepis muszę spróbować zrobić bo jestem ciekawa smaku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    uwielbiam panzanelle, bardzo podoba mi sie twoja wersja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    jedno mnie zastanawia tylko, czemu chleb macza sie w wodzie z octem. Do tej pory do panzanelli robilam czosnkowe lub ziolowe grzanki a nie odcosniety chleb???????????
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    lubię sałatki z grzankami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pysznie wygląda
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tego jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne danie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    coś nowego i fajnie, że można wykorzystać czerstwy chleb - nic się nie zepsuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !