Sposób przygotowania

Gotowe ciasto francuskie rozwijamy na papierze do pieczenia i wycinamy z niego prostokąty.
Na jednej połowie smarujemy marmoladą na drugiej robimy ukośne nacięcia.
Nacinaną stroną przykrywamy nadzienie.
Pieczemy aż się zrumieni w temperaturze 180 stopni.
Posypujemy cukrem pudrem.

Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    wygląda apetycznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, takie łatwe a takie pyszne :)
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pomysłowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    przede wszystkim super,gdy za 5 minut przychodza nei zapowiedziani goscie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !